A GUAM Emana ruhák segítségével ez könnyedén fog menni: míg Te mozogsz, ő is dolgozik!

„A GUAM cellulit elleni ruházat algát tartalmazó mikrokapszulákkal és a FIR infravörös sugárzás jótékony hatásával; Serkentheti a mikrocirkulációt, hozzájárulhat a cellulit* elleni küzdelemhez, segítheti az alakformálást. Növelheti a bőr rugalmasságát. A legmakacsabb területeket célozza, így segítheti a bőr tónusának a javítását és alakformáló hatással is bírhat.

  • Az anyagban GUAM tengerialga-kivonatos mikrokapszulák találhatók, amelyek lassan, folyamatosan szabadítják fel az aktív hatóanyagokat.
  • Az EMANA technológiával gyártott poliamid anyagok DNS-ébe bioaktív ásványi kristályokat integráltunk a testhő FIR Infravörös sugárzássá alakításának érdekében.”

Ez jól hangzik, de bevallom maga a technológia nekem „kínai”. Mondjuk tudományos szempontból én nem is vagyok mérvadó- nem véletlenül lettem blogger, és nem kutató. Viszont öt hónapja kaptam két Emana technológiával készült nadrágot, valamint egy felsőt tesztelésre, úgyhogy készen állok, hogy az ezekkel kapcsolatos tapasztalataimat megosszam veletek.

Egyébként a GUAM Magyarország ruházati kínálatban jelenleg fellelhető: női Emana technológiával gyártott póló, hosszú szárú leggings, 3/4-es leggings, magasított derékrészű térdig érő alakformáló karcsúsító aláöltözet, és hogy a férfiak se maradjanak ki a sorból, nekik Emana technológiás felsőt fejlesztettek ki a gyártók.

GUAM Emana technológiával gyártott Push-up leggings

Eleinte tologattam a kipróbálását, mert nagyon picinek láttam, és azt gondoltam szorítani fog, és kényelmetlen lesz. S/M méretet kaptam, ami az olasz 42-44-es méret megfelelője, 175 magas vagyok kb. 60 kiló) combban és csípőben erős. Miután legyűrtem az előítéleteimet és kipróbáltam, kellemes meglepetés ért. Valóban kicsit nehéz beleoperálni magadat – úgy képzeld el kb. mint egy feszesebb harisnyát vennél fel – viszont miután rajtad van abszolút nem nyom le, nem szorít. Ami nekem fontos, hogy sűrű szövésű anyagból készült, így nem fenyeget az a veszély, hogy a domborúbb részeken áttetszővé válik a nyúlás miatt.

A legjobb hatás érdekében azt javasolják, viseljük ezeket a ruházatokat napi hat órán át, egy hónapon keresztül. Ezt nem teljesen tartottam be, volt, amikor pár napig nem vettem fel, és olyan is, hogy napokat töltöttem benne az előírtnál huzamosabb időket.

Eleinte csak sportolni vettem fel, jógán és futás közben is megállta a helyét, aztán miután rájöttem, hogy kényelmes egyre többet hordtam itthon is. Most is ebben írom ezt a bejegyzést is nektek, mindenféle házimunkán bevetettem már, sőt télen volt, hogy aláöltözetnek viseltem kültéri forgatáson, vagy felvettem ruhához is vastag harisnya helyett. ( Simán felvehető utcai viseletnek is, én olyankor hosszított felsőkkel hordtam).

Teljesen összerántja az embert, jó érzés tükörbe nézni, és a fenekemet pedig olyan szinten kigömbölyíti, és feltolja, hogy magam is meglepődök…Beyonce is megirigyelhetné! 😉

A bőröm állapota sokat javult, bár ami igaz az igaz, kombináltam a narancsbőr elleni kencékkel is és természetesen Nektek is ezt javaslom!

GUAM Emana technológiás masszírozó leggings:

Ugyanazzal a technológiával készül, a mikrokapszulák és az összes trükk vele jár, annyi különbséggel, hogy harántolt szövéssel készült, aminek folyamatos masszírozó hatását is köszönheti. A szövésében levő különbség látszik is, ez a nadrág apró vízszintes csíkokat tartalmaz, de ez nem látványos, a nadrág felvéve is ugyanúgy sima fekete gatyó összhatását kelti.

A push up hatás ennél a terméknél annyira nem mérvadó, de azt azért nem mondanám, hogy lenyomná a fenekemet, az alakformáló tulajdonsága ugyanúgy előnyösen érvényesül. Nekem tetszik, hogy hosszú a szára, ha akarom te tudom húzni a talpam közepéig. Ez főleg jógán előnyös, nem csúszkálok a matracon. Nekem ez bejött, de a háromnegyedes változata is klassz lehet.

GUAM Emana technológiával gyártott hosszú ujjú felső:

Nálam inkább az alsótest ami hízásra hajlamos, és amit a narancsoktól védeni kell, de jógázni szoktam hordani és nagyon szeretem. Kényelmes, szellőzik, finom az anyaga, és még a színe is szép.

Ha én ezeket a ruhákat három évvel ezelőtt ismertem volna, akkor bizonyára kiemelt helyet foglaltak volna el a spanyol El Caminora pakolt csomagomban. 34 napot gyalogoltam akkor át, és igazán jól jött volna, mert könnyen mosható ( 40 fokon), hamar szárad, kis helyen elfér, és kényelmes viselet. Hogy emellett a bőrömre is jó hatással van, az már csak a hab a tortán. Szerencsére tervezem a portugál zarándokút megtételét, úgyhogy ott biztosan bevetem majd.

Bánovics Marcsi

Kategória: Guam blog

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.