Hónapokkal ezelőtt elindult a GUAM Magyarország weboldala, és eddig a férfiak nem kaptak helyet a porondon. Természetesen a termékeinkben gondoskodtunk róluk is, de annyi hasznos mondanivalónk volt Nektek, drága nőtársainknak, hogy róluk eddig nem esett szó.

Mea culpa, ezen a méltatlan helyzeten kívánunk most javítani, úgyhogy ebben a hónapban üdvözöljük szeretettel külön férfitársainkat is. Szóljanak hát tippjeim most nekik. Hm. És rájuk odafigyelő feleségeiknek, barátnőiknek, tesóiknak, anyáiknak, nagymamáiknak. Lehet, Ti többen vagytok. 🙂

Tudom, a férfiak nem szeretnek „piperézkedni” és többnyire kevés termékkel is beérik a polcukon, ezért nem is húznám az idejüket. Rögtön egy olyan praktikus kedvencet ajánlok, amivel több legyet üthetnek egy csapásra, test és hajápolás kapcsán. Lefogadom, imádni fogják!

2in1 termékünk hajmosásra és zuhanyzásra is alkalmas. Összetevőit tekintve csakis természetes összetevőket tartalmaz, úgymint alga, tengeri fenyőkéreg és malachit.

Összegzem. Bio. Tisztít. Frissít, puhítja és táplálja a bőrt, tisztítja és ápolja a hajat. Szerintem főnyeremény.

Itt megtaláljátok: GUAM TALASSO UOMO Zuhanyzógél és Sampon:

Azt mondtam már, hogy a férfiak bőre eltér a nőkétől? Valamivel vastagabb és általában olajosabb is. A férfiak faggyúmirigyeik több olajat termelnek, és ez igaz a fejbőrre is. A férfiak haja hamarabb zsírosodik, ami nemcsak gyakoribb hajmosást igényel, de már a megfelelő kozmetikumok kiválasztásánál is jó, ha a férfiak és a nők is kifejezetten a számukra kifejlesztett terméket választják.

A férfiak kötőszövetük szempontjából szerencsésebbek, de bizony náluk is előfordul a petyhüdt bőr, és a narancsbőr. Arról nem beszélve, hogy a férfi bőrnek sem árt egy-egy kiadós bőrradír, még ha ők ritkábban is rávehetők az ilyesmire. Viszont a jó hír, hogy van egy algás tengeri sós testradír, ami fürdés közben segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, az algának köszönhetően a bőrfeszesítésben is élen jár, tápláló anyagokat is tartalmaz, aromaterápiás összetevőinek hála pedig revitalizálja, felfrissíti a testünket. Minden férfi nyugodjon le, a bőrradírt nem kell naponta használni, hetente-két hetente egyszer bőven elég sort keríteni rá. Bár szerintem, ha ott lesz a polcon, meglásd, majd simán utána nyúlsz. Óh, igen. Ráadásul. Ezt a fincsi testradírt mindkét nem használhatja. 🙂

Kipróbálod? GUAM algascrub algás aromaterápiás testradír

 

Bánovics Marcsi

Kategória: Guam blog

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.