Kiss-Szécsényi Anikó ezúttal az GUAM algascrub testradírt tesztelte.

Hölgyeim!

Újabb izgalmas terméket próbàlhattam ki a GUAM jóvoltából.

Nem vagyok sajnos az a nagyon nagy testradírozó típus..tudom most lehet többen a szívetekhez kaptatok, hogy úristen, az meg hogy!!??

Megmondom Nektek őszintèn, hogy egészen elképesztő módon, de nem igazàn foglalkoztam a bőrömmel sokàig, egészen addig amíg a 3asutàn már az 5ös feletti szàmok kezdtek el sorakozni.

Augusztus vègèn voltunk családi nyaraláson tengerpart mellett, ahol a legfőbb cèlom az volt, hogy olyan barnán menjek haza, amennyire csak tudok.

Ez sikerült is, még itthon egy hétig élvezhettem àhított napozós színemet.

Abszolút vigyáztam kint is, kentem magam, nem égtem, ennek köszönhetően nem is csúnyàn kopott le hirtelen a bőröm, hanem inkàbb olyan lett 2héttel a hazatérésünk utàn, mint a rinocérosz bőre! Gyakorlatilag kiszáradt és teljes felületen kopott a bőröm. 

Pont ebben a stádiumban kaptam a lehetőséget tesztelésre!

4napos biciklitúrára indultunk Toszkànàba, ahova magammal vittem ezt a csodaradírt!

Nemcsak, hogy pöpec amit az elhalt hámsejtekkel kezd, de olyan brutàl módon hidratàlta és frissítette a bőrömet, hogy csak na!

Aromterápiás illóolajoknak köszönhetően, pedig a teljes lényem gyakorlatilag energetikusabb lett. Én személyszerint azt a termèk típust hasznàltam, szàndèkosan, hogy reggelente a bringázásra jól felfrissüljek, amiben mentol, citrom és rozmaring a fő összetevő!

Zseniàlis termèk! 

Őt is imádom és biztos vagyok benne, hogy nem akarok már más testradírt!

😊

Készítettem pár (nem profi, viszont amatőr) kèpet a használat előtti illetve utàni àllapotról!

Radírra fel!

-Anikó-

Te is szeretnél olyan pihe-puha bőrt, mint amilyen Anikóé lett? Fantasztikus testradírunkat itt találod: https://guammagyarorszag.hu/termek/guam-algas-testradir/

Kategória: Guam blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.