Kos (március 21 – április 20)

Egy fiatal, sportos, naiv, de erős lélek! Lelkes, bátor személyiség, aki mindig kész az újabb kalandokra. Számodra legmegfelelőbb GUAM termék feltétlenül a sport masszírozó leggings, melyet csak felkapsz magadra és készen is is állsz az újabb kalandra! 

Bika (április 21. – május 20.)

A bika nő csábító, a férfi lenyűgöző. Mindkettőjükre jellemző a kedvesség és a  szeretetteljesség. Napjaid kedvenc része, az esti zuhany utáni bőrápolás. A GUAM Inthenso testvaj mely a bőr melegétől megolvadva kellemes élményt nyújt a fáradt bőrnek.

Ikrek (május 21 – június 21)

Élénk, ideges, barátságos és kíváncsi jellem, emelett intellektuális beállítottságú. Az eseménydús és forgalmas napok után számodra tökéletes termék az Algascrub Balance aromaterápiás testradír, mely megnyúgtat egy nehéz nap után.

Rák (június 22. – július 22.)

Érzékeny, szentimentális, vonzó és figyelemfelkeltő. De határozott, bizonytalan és makacs is. Céjaid eléréséért kitartóan küzdesz, ezért hozzád a GUAM sokoldalú algásiszap illik, amely hatékony és utánozhatatlan, akárcsak Te!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ambiciózus, nemes, büszke és nagylelkű. Parancsolni kíván és elsőbbséget élvez, stabil és konkrét. A Fangocrema Activity Day a legmegfelelőbb termék Számodra. Javítja a bőr tónusát, segíthet a narancsbőr leküzdésében, így bőröd hibátlan és ragyogó lehet, tükrözve ezzel személyiséged!

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Perfekcionista, intelligens és gondolkodó, mindig képes bármilyen gyakorlati problémát megoldani. A Biocellules de mer Szemkrém határozottan a “must have” Számodra. Kimagasló hatékonyság, intenzív ránctalanító és erős antioxidáns hatású krém, a tökéletességre törekedve!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Azt mondják, a szépség ott kezdődik, ahol Mérleg nő. Természetes, hiábátlan nőiességgel büszkélkedik és eleganciával teli. Azonnal felismerhető kecsessége és érzékenysége miatt. Tudtad hogy az elegancia elengedhetetlen kísérője a tökéletes illat? Illata miatt válaszd a GUAM Scub Corpo testradírt,  hogy mindig harmóniában légy Önmagaddal!!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Izgalmas, rendkívüli nemi vonzerővel megáldott, titokzatos, nárcisztikus és büszke. Csábító, különleges szemeid mindenkit elvarázsolnak. Hozzád a GUAM Azione Rapida algásiszap illik, mert pont olyan tüzes, mint Te!

Nyilas (november 22 – december 21)

Nyitott és kedves természeted van. Mindig új projektet vagy új célt keresel, de ne légy túl naiv! Soha ne felejtsd otthon a GUAM Leggings-t ami,  kényelmes és nagyszerű viselet minden alkalomra!

Bak (december 22 – január 19)

A Bak nem hagy kétséget: összpontosít, ellenáll és eléri a kitűzött kitűzött célt időben. Képes hátat fordítani a mának és csak a holnapra koncentraálni. A  GUAM Fangocrema has- és derék krém a Te igényeidre lett szabva! Hatékony, kitartó, és gyors! Csak azok számára ajánlott, akik ugyanolyan határozottak, mint te!

Vízöntő (január 20. – február 18)

Minden, ami új, futurisztikus és ragyogó, Téged jellemez! Intelligens és képzelettel teli. A Vízöntő valami olyat akar elérni, amely megváltoztatja az univerzum sorsát és javítja a világot! A GUAM Talasso tengeri algás fürdősó illik Hozzád!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves és bájos szemek, melankólikus és álmodozó romantikus.  A GUAM Botox hatású arcmaszk tökéletes választás számodra! Kend fel, majd közben kapcsolódj ki kedvenc romantikus filmeddel!  

Kategória: Guam blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.