ÁSZF

Általános tudnivalók

A Vevő a Felhasználási Feltételek elolvasását követően írásban kifogással nem él, úgy azt elfogadván az adás-vétel jelen feltételek hatálya alatt köttetik meg. A vásárlással megkötendő szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül. Az internetes vásárlás csak Magyarországon elérhető. A szerződéskötés nyelve kizárólag magyar.

Regisztráció

A www.guammagyarorszag.hu weboldalon történő regisztráció során a BodyU Kft.-nek jogában áll visszautasítani minden olyan regisztrációs igényt, ahol az igénylő valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs mezőben, illetve az adatokból, körülményekből arra lehet következtetni, hogy az igényelt regisztráció célja nem a honlap rendeltetésszerű használata. A BodyU Kft. jogosult továbbá törölni a regisztrációt, amennyiben a honlap használata, böngészés, vásárlás közben a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást, cselekményt tapasztal. A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat a BodyU Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatban információkat juttasson el neked. Regisztrációddal tudomásul veszed, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulásod önként és határozatlan időre adtad azzal, hogy azt írásban bármikor visszavonhasd. Sikeres regisztráció esetén jogosult vagy rendelést leadni áruházunkban.

Vásárlás

Az adás-vételi megállapodás a Vevő és a BodyU Kft. között akkor jön létre, ha a Vevő a A www.guammagyarorszag.hu weboldalán található valamely terméket megrendeli, a BodyU Kft. a Vevő megrendelését írásban visszaigazolta és/vagy a Vevő az árut számla ellenében átvette. A A www.guammagyarorszag.hu oldalon keresztül történő vásárlás feltételezi a Vásárlóról az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és azoknak elfogadását. A Vásárló/Felhasználó tudomásul veszi, hogy a böngészéssel, vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat magának kell viselnie. Magának kell gondoskodnia számítógépe biztonságos használatáról, és az azon tárolt adatok védelméről. A BodyU Kft. nem felel a vis major-ból eredő egyéb, irányításon kívül eső események okán bekövetkező károkért. A vásárolt termékek értéke minimum 5.000 Ft.

Árak

A  www.guammagyarorszag.hu weboldalon a termék mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, az ár forintban értendő. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában feltüntetésre kerül. Az online rendelés esetén a termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. A tévedés és az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásáig a BodyU Kft. fenntartja.

A megrendelés feldolgozása

Megrendelésed akkor lép életbe, ha online megrendelésed e-mailben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követő 24-72 órán belül megtörténik. Kampányok,akciók ideje alatt megnövekedett rendelésszám miatt nem biztos, hogy garantálni tudjuk a 2-3 munkanapos kézbesítést. Kiemelt akciók, ünnepi időszak idején megnövekedhet a szállítás idő, várhatóan 20 munkanap alatt szállítjuk a megrendeléseket.

Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés: Webáruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Mastercard, Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák) kártyák. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a Paylike.
A A www.guammagyarorszag.hu oldalán választod ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánod teljesíteni. – Ezt követően átkerülsz oda, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadataidat szükséges kitöltened. – A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót – A fizetést követően visszatérsz a A www.guammagyarorszag.hu oldalra, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz . A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Paylike elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Utánvéttel:
Az utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét.
Amennyiben megtagadod a csomag átvételét, úgy köteles vagy a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát. Amennyiben nem jelölöd meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem vagy jogosult érvényesíteni. Az átvétel megtagadása esetén a szállítási költségek Téged terhelnek, és azok kiszámlázásra kerülnek, illetve a továbbiakban nem áll módunkban utánvétellel szállítani számodra.

Átutalás: A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheted. Kérésre, az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesd fel a rendelés azonosítóját!

Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

Banki adatok
Cégnév: BodyU Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-82163819 Erste bank

Szállítás

A www.guammagyarorszag.hu webáruházban a személyes átvételt telephelyünkön vagy futárszolgálattal kiszállításos utánvételi módot választhatod. Amennyiben a futárszolgálattal történő kiszállítást választod, a megrendelés véglegesítése során a rendszer azonnal kiszámítja szállítási díjat és az áru átvételekor fizetendő összeget. A küldeményeket az MPL vagy GLS futárszolgálat kézbesíti.

Kiszállítási díjak:
Bankkártyás fizetés esetén 1190 Ft, utánvétes fizetés esetén 1190Ft+ 300Ft készpénzkezelési felár.

A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában  munkanapon 72 órán belül, a pénteken és hétvégén leadott rendeléseket pedig következő héten kedden veheted kézhez.. A kiszállítási díjak Magyarország területére vonatkoznak. 

Szavatosság, garancia

Nem terjed ki a garancia helytelen használat, törés, elemi csapás és külső beavatkozás hatására bekövetkező meghibásodásokra. A garanciakötelezettség csak a gyártási vagy anyag hibás termékre terjed ki, nem vonatkozik az esetlegesen kapcsolódó berendezésekre. A garanciális igények érvényesítéséhez a szakszerűen kitöltött jótállási jegy, amennyiben kiállításra került bemutatása, illetve az áru sértetlensége szükséges.

Áru visszaküldése, garanciális ügyintézés

Az áru visszaküldéssel és a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Elállás joga

Megrendelésed során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

Adatvédelem

Ha vásárolsz, vagy regisztrálsz a A www.guammagyarorszag.hu weboldalon, akkor a megadott adatokat tároljuk. Az adatokat semmilyen körülmények között nem bocsátjuk harmadik fél részére. A tárolásra kizárólag a Te későbbi vásárlásaid miatt van szükség. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresd munkatársunkat elérhetőségeink egyikén.

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.