Online áruházunkban egy egyszerű regisztrációt (javasolt) követően, vagy Gyors rendelés gombra kattintva lehet.

Regisztráció: kattints a jobb felső részen található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ gombra. Add meg az e-mail címed, neved, jelszavad, amit a későbbiekben a felhasználói fiókba lépéshez szeretnél használni. A regisztráció az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után készül el. Vásárláshoz használd a termékek melletti “Kosár” gombot, melynek véglegesítésével elindulhatsz a rendelési folyamaton, kiválaszthatod a fizetési- és átvételi módot, majd legvégül egy ellenőrzést követően elküldheted végleges rendelésed. Ennek állapotáról e-mail formájában folyamatosan visszajelzéseket küldünk attól függően, hogy a folyamat éppen milyen státuszban tart.

Online áruházunkban történő rendelés esetén több fizetési- és átvételi mód közül választhatsz, melyeket ide kattintva megtekinthetsz!

Áruinkat a GLS Futárszolgálattal szállíttatjuk.

Online leadott rendelések esetén, rendszerünk automata e-mail értesítéseket küld a regisztráció során megadott e-mail címre. A Rendelés állapotáról egyszerűen, gyorsan tájékozódhatsz személyes fiókodon keresztül is. Belépés után a Személyes oldal “Rendelések” menüpontjában követheted nyomon a nyitott megrendeléseid, és azok aktuális státuszát is láthatod.

A legfontosabb, hogy csomagod átvételkor ellenőrizd, ugyanis annak tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiányt vagy sérülést az átadó és az átvevő, közösen rögzíti a helyszínen egy jegyzőkönyvben.

Az átvevőnek a csomag átvételét igazoló aláírás előtt, be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági okmányát, (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor közölni kell az átvétel jogcímét is.

Abban az esetben, ha nem maga a címzett veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérünk az átvételi pontjainkon. Ezen, az átvevő személyazonosságát igazoló hatósági okmány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint – ha a csomagot a címzett veszi át – a „Címzett” megjelölést, – ha a csomagot nem a címzett veszi át – akkor pedig az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő „ megnevezést is fel kell tüntetni, de csak az átadónál maradó példányon!

Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt, az átadó köteles megőrizni.

A rendelés átvételénél ellenőrizhetik az átvétel jogosultságát (személy igazolvány, jogosítvány, útlevél). Amennyiben azt szeretnéd, hogy más vegye át csomagját, úgy szüksége lesz egy írásbeli meghatalmazásra. Ebben a dokumentumban a meghatalmazó fél – a szóban forgó rendelés adatait feltüntetve – arról nyilatkozik, hogy, mint meghatalmazott átveheti a rendelését. Fontos, hogy ezt a dokumentumot 2 tanúval is hitelesíteni kell!

Amennyiben céges megrendelést magánszemélyként vesz át valaki, úgy – az adott cégnél aláírásra jogosult személy által hitelesített és lepecsételt – meghatalmazásra van szükség.

Nekünk nagyon fontos, hogy mindig elégedett vevőnk légy! Tenkintettel arra, hogy online áruházunkból történő vásárlás esetén nincs módod megtekinteni a vásárolt terméket, így megtörténhet, hogy a kiválasztott termék mégsem nyeri el a tetszésedet. Ebben az esetben élhetsz a jogszabályok által biztosított 14 napos elállási joggal.

Ha mégsem azt kaptad, amire vágytál és megfelelsz az elállási jog feltételeinek, úgy elállási szándékoddal élhetsz az átvételt követően.

Kérjük, kövesd az alábbi lépéseket annak érdekében, hogy elállási szándékodat érvényesíteni tudd:

  1. Írj egy rövid levelet, melyben rögzíted elállási szándékod és megadod adataidat a termék/ek árának visszautalásához.
  2. Csomagold be a terméket.
  3. Helyezd el a megírt levelet  a csomagon belül.
  4. Küldd vissza nekünk a csomagot.

A 14 napos elállási jog alapvető feltételei:

  • online vagy telefonon rögzített rendelés
  • fogyasztónak minősülő vásárló
  • átvételt követő 14 napon belül történő bejelentés és termék visszaküldés

A részletes feltételekről a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.