Alapcsomag- Étrend és GUAM termékek

44 450 Ft

személyreszabott étrend Czotter Marianntól
+GUAM csomag

Várható kiszállítás 2019/10/21 - 2019/10/22

Leírás

BodyU – A DIÉTA

Az alapcsomag tartalma:

  • Átbeszéljük az elérni kívánt személyes célokat, elképzeléseket
  • Felvesszük táplálkozási anamnézised (jelenlegi táplálkozási szokások, életvitel, mennyiségek, kedvelt és nem kedvelt élelmiszerek, napi étkezési rutin, stb.)
  • Kielemezzük elozetesen megírt táplaálkozási naplód
  • Meghatározzuk anyagcseretípusod
  • Személyes vagy online konzultáció (skype, e-mail)
  • A csomag része egy GUAM Tourmaline Fangocrema testkrém, mellyel külsőleg is megtámogatjuk átalakulásod

A fentiek alapján komplex képet kapunk táplálkozási szokásaidról, amely alapján személyre szabott táplálkozási / dietetikai tervet állítunk össze Számodra.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért jó, ha szakemberhez, dietetikushoz fordulsz a problémáiddal, kérdéseiddel?

Az internet segítségével sokszor téves információkhoz juthatsz, amelyek később súlyosabb gondokat is okozhatnak. Te ne ess ebbe a hibába, mert komoly negatív következményekkel járhat!

Ezzel szemben, ha dietetikushoz fordulsz, akkor ő a táplálkozási anamnézis felvételével, vagyis a táplálkozási szokások, a tápláltsági állapot, a betegségek, az ételintoleranciák és allergiák, stb. felmérésével egyénre szabottan adja az étrendre vonatkozó javaslatait.

Napjainkban egyre elterjedtebbek a táplálkozáseredetű problémák, illetve az igény az egészséges táplálkozási szokások kialakítására. Ezek esetében elengedhetetlen a megfelelően összeállított étrend fogyasztása, illetve annak alapos ismerete.

A program célja, hogy hosszútávon, éhezés nélkül tartható legyen! Gyakorlatilag könnyedén, észrevétlenül épül be a mindennapokba a tudatos táplálkozás. Hiszen egyáltalán nem kell, hogy gyötörd magad csak azért, hogy elérd az áhított testsúlyt és alkatot.

Az ideális fogyás ugyanis viszonylag lassú, alapos, életmódváltással jár, és nem meríti ki a szervezetet. 

A BodyU-nál nem koplalást vagy 1-2 hetes/hónapos drasztikus divat diétát kínálunk, amely hosszútávon nem tartható vagy csak rövidtávon eredményes….melyet aztán a jojó effektus követ. A BodyU-nál mi az életmód tudatos átalakításában hiszünk! De ne aggódj, ez közel sem olyan óriási dolog, mint ahogy hangzik!

Az alapcsomagban foglalt diétádat összeállítja:

Czotter Mariann

diplomás dietetikus, személyi edző, többszörös magyar bajnok, világbajnok ezüstérmes fitness versenyző

Mariann a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskola Dietetikus szakán végzett, mint dietetikus. Az Egészségügyi Közgazdász és Menedzser képzés során folytatott tanulmányai, a gyógyszeriparban testsúlycsökkentő készítménnyel szerzett szakmai tapasztalatai, valamint az edzőként és élsportolóként szerzett tapasztalatai alapján széleskörű rálátást szerzett a táplálkozástanra és az egészséges életmódra. 

Munkája, életvitele, példaértékû, vele sikered garantált!

 

Miután megrendelted a csomagot, Mariann 1-2 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot! 

Az étrendtervezés menete

A megrendelést követően Mariann 1-2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén, majd egy online kérdőív kitöltése után 10 munkanapon belül megküldi számodra a diétát és az edzéstervet e-mailben.

Szállítás

A csomagban foglalt GUAM terméket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk ingyenesen. Az étrendet pedig online, e-mailben küldjük.

Kiszálliítás GLS Futárral:
–    megrendelésedet munkanapokon 48 órán belül kiszállítjuk, de sokesetben ezt már 24 órán  belül is tudjuk teljesíteni
–    a csomag feladásáról e-mailben értesülhetsz
–    20.000 Ft alatti rendelések esetén 1190 Ft szállítási díjat számítunk fel

Személyes átvétel:
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több személyes átvételi helyet tudjunk biztosítani az országban. Jelenleg a Keszthely, Georgikon u. 4/a címen található raktárunkban tudod átvenni a megrendelt termékeket.

A csomag átvételekor mindenképp győzödj meg annak külső sértetlenségéről. Amennyiben külsérelmi nyomokat találsz a csomagon, mindenképp azonnal kérd a kárjegyzőkönyv felvételét a futártól és a futárral közösen ellenőrizzétek le a csomag beltartalmát is (csak külsérelmi nyom esetén) és ezt azonnal jelezd ügyfélszolgálatunknak (ugyfelszolgalat@guammagyarroszag.hu) írásos formában, legkésőbb 1 munkanapon belül.

Amennyiben ezt nem teszed meg, akkor sajnos nem tudjuk érvényesíteni kártérítési igényedet, továbbá a csomagodat nem tudjuk visszavenni és helyette új termékeket küldeni vagy rendelésed összegét visszautalni!