GUAM FangoGel comb-fenék krém

11 840 Ft

A combra és fenékre hízékonyak legjobb barátja
200 ml

Csak 2 maradt készleten

Leírás

A méltán híres és népszerű, Cosmopolitan díjas GUAM Fangogel kifejezetten a comb-fenék területeire fejlesztett változata, új hideg-meleg érzetet keltő technológiával.

Az új, lipoaktív nanoszférákat tartalmazó technológiával készült GUAM FangoGel comb-fenék krém az adipocitákra (zsírsejtekre) célzott aktív összetevők továbbítására szolgál, és meleg / hideg váltakozást idéz elő a bőrön, ami segít csökkenteni a folyadékok kiürítését és erősíti a szöveteket. A meleg / hideg váltakozás serkenthetii a mikrocirkulációt, amely elősegíti a vízcsere és a bőr alatti zsír metabolizmusának helyes egyensúlyának helyreállítását.

Leegyszerűsítve: Biztos hallottál már a hideg-meleg váltófürdő jótékony hatásairól, ez a krémünk ugyanezekkel a jótékony tulajdonságokkal bír, ugyanakkor a benne lévő hatóanyagok jócskán fokozzák is azt.

A szubkután hőmérséklet csökkenése határozza meg a vér kapillárisok összehúzódását, míg a tágulás akkor következik be, amikor a hő a felszínről átjut a mögöttes szövetekbe. Ez a váltakozás, amely a tengeri aktív összetevőkkel társul, elősegítheti a felesleges folyadékok kiürítését, hozzájárulva a méreganyagok eltávolításához és a szövetek oxigénellátásához.

A GUAM Fangogel comb-fenék krém kifejezetten hatásos lehet a cellulit elleni kezelésben, ezen felül jótékony hatással van a bőr alatti zsírszövetre.
Aktiválja a lipolitikus, azaz zsírlebontási folyamatokat, elősegítve a karcsúsító hatást.

Innovatív összetevője a  lipoactive nanosphere, mely kifejezetten a narancsbőr okozta egyenlőtlenségeket hivatott javítani és karcsúsító hatású lehet.
Ez az összetevő:

  • közvetlenül a zsírsejtekre van hatással, ezáltal csökkentheti azok és a narancsbőr mennyiségét, 
  • meggátolhatja új zsírsejtek kialakulását,
  • csökkentheti új zsírréteg kialakulását,
  • elősegítheti a zsírlebontási folyamatot a maximális karcsúsító hatás érdekében.Válaszd a GUAM FangoGel comb-fenék krémet és szabj gátat az új zsírsejtek kialakulásának! Hidd el, nem csak egyedülálló hatása vesz majd le a lábadról, hanem kellemesen lágy állaga, amely gyorsan és könnyedén szívódik be a bőrödbe. Éppen ezért használat után nem szükséges leöblítened.

Nem tartamlaz: Lanolint,  sls-t, sles-t, peg-et, parabénmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz, nikkelre tesztelve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUAM FangoGel comb-fenék krém” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük